Pihan aitaaminen

Pihan aitaaminen voi olla hyvinkin työläs projekti, mikäli maasto on jotain muuta kuin suoraa pintaa. Ja yleensähän se sitä onkin, on erilaista nousua ja laskua, kalliota kivikkoa ja nurmikkoa. Tämän vuoksi kannattaakin suunnitella pihan aitaaminen etukäteen huolella, kalliopohjaan on olemassa erilaisia kiinnikkeita ja niiden paksuuden ja koon määrittelee aidan paino ja koko. Kevyessä verkkoaidassa voidaan luonnollisesti käyttää hennompia kiinnikkeita kuin painavammassa teräsaidassa. Mahdollisen betonivalun koon määrittelee samat asiat, hentoiselle aidalle ei ole järkevää tehdä ylimitoitettuja perustuksia.

Asiakas voi asentaa Wemaxportin tuotteet itse, mutta tarjoamme myös asennuspalvelua. Meiltä saat siis kokonaisvaltaisen paketin, lähtien juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaan valmistetuista metalliporteista ja -aidoista. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja pyydä porttitarjous!

Kun haluat meiltä tarjouksen tuotteista tai sinulla on jo valmiit paikat minne olet jotain suunnitellut, niin tee piirustusta valmiiksi ja mikäli tuotteita pitää saada joihinkin tarkkoihin väleihin, niin ota tarkat mitat valmiiksi näin tiedämme heti alkuun paljon enemmän.

Ohjeita pihaporttien asennukseen

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä