Pihan aitaaminen

Pihan aitaaminen voi olla hyvinkin työläs projekti, mikäli maasto on jotain muuta kuin suoraa pintaa. Ja yleensähän se sitä onkin, on erilaista nousua ja laskua, kalliota kivikkoa ja nurmikkoa. Tämän vuoksi kannattaakin suunnitella pihan aitaaminen etukäteen huolella, kalliopohjaan on olemassa erilaisia kiinnikkeita ja niiden paksuuden ja koon määrittelee aidan paino ja koko. Kevyessä verkkoaidassa voidaan luonnollisesti käyttää hennompia kiinnikkeita kuin painavammassa teräsaidassa. Mahdollisen betonivalun koon määrittelee samat asiat, hentoiselle aidalle ei ole järkevää tehdä ylimitoitettuja perustuksia.

Asiakas voi asentaa Wemaxportin tuotteet itse, mutta tarjoamme myös asennuspalvelua. Meiltä saat siis kokonaisvaltaisen paketin, lähtien juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaan valmistetuista metalliporteista ja -aidoista. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja pyydä porttitarjous!

Kun haluat meiltä tarjouksen tuotteista tai sinulla on jo valmiit paikat minne olet jotain suunnitellut, niin tee piirustusta valmiiksi ja mikäli tuotteita pitää saada joihinkin tarkkoihin väleihin, niin ota tarkat mitat valmiiksi näin tiedämme heti alkuun paljon enemmän.

Ohjeita pihaporttien asennukseen

Aloita asentamalla linjalanka aitalinjaan.

Jos käytössäsi on maapora niin poraa reikä aloitustolpalle, niin syvälle kuin saat n.70-80cm on ok. 

Mittaa seuraavan tolpan paikka oikeaan linjaan ja poraa reikä.

Asenna aitaelementin kiinnikkeet tolppiin ja aseta elementti kiinni tolppiin 

Tue aitaelementti tukirimoilla vatupassiin ja jatka seuraavaan elementtiin.

Jos tolpat jäävät liian pitkiksi, voit lopuksi katkaista ne katkaisulaikalla yläpäästä, kunhan huomioit porrastukset yms.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä