Aitaelementit Wemaxportilta

Kiinteistön ja omaisuuden voi suojata useilla eri tavoilla. Perinteinen aitaelementti on eräs varsin tehokas tapa suojata ja viestittää ulkopuolisille oman kiinteistön tai alueen rajoista, ja samalla estää lasten tai lemmikkien pääseminen läheisille teille. Lisäksi komea metalliaita nostaa kiinteistön ja tontin arvokkuutta.

Myös varkauksia ja vahingontekoja on mahdollista ehkäistä jämerän ja korkean aidan avulla – onpa kyseessä jo voimakas psykologinenkin efekti. Aita viestittää, että alue on selvästi kielletty ulkopuolisilta eikä sinne tuleminen ole sallittua.

Valmistamme ja toimimme maahantuojana aitaelementeille jotka on valmistettu laadukkaasta kuumasinkitystä materiaalista. Tämän ansiosta aita ei ruostu tai heikkene, vaan kestää vuosia ankarissakin olosuhteissa. Lisäksi tällaisen materiaalin vahingoittaminen on äärimmäisen hankalaa, sarjatuotanto aidat ovat niinikään myös erittäin laadukkaita kuten alapuolella kuvakin kertoo.

Aitaelementtien hinnat ja tiedot selviää täältä http://www.wemaxportti.fi/tuotteet/hinnasto

Kuvassa Classic 120cm korkea aitaelementti Tuusulassa taloyhtiön pihalla.

Bristo aitaelementti puutarha aita, piha aitana nostaa tontin ilmettä.

Barge mallin aitaelementissä pystputket tukevat vaakaprofiilien lävitse, barge mallin aitaelementtejä saa 80 ja 110cm korkeana. hintakaan ei päätä huimaa.

Aitaelementit voidaan luokitella muutamaan kategoriaan

- Pelkistetyt metalliaidat ( ulkonäkö,kestävyys)

- Koristeelliset aidat (ulkonäkö,kestävyys)

- Verkkoaidat ( puutarhat tai teollisuusaitaukset)

- Lanka-aita elementit (päiväkodit, koulut,julkiset alueet)

Takorauta-aita

Arvokkuutta viestivä takorauta-aita sopii hyvin sellaisen tontin ympärille, jonka profiilia halutaan nostaa. Kaunis ja erittäin näyttävä kokonaisuus tuokin lisää arvoa sekä tontille että kiinteistölle, antaen samalla hyvää suojaa.

Olipa tarpeen sitten putkista tehty metalliaita tai takorauta-aita, meidän osaamiseemme voit luottaa. Osaamme tulkita tarpeitasi ja toiveitasi projektin suhteen, jotta lopputuloksesta tulisi varmasti hyvä ja mieleinen. Meillä on myös kosolti taitoa ja kokemusta visioida ja toteuttaa myös kaikkein haasteellisimmatkin projektit. Hinnat määräytyvät pitkälti sen mukaan, paljonko aitaa tarvitaan ja millaista maastoa tontillasi on. Kun kerrot nämä tiedot meille tarjouspyynnön yhteydessä, pystymme antamaan sinulle suuntaa-antavan hinta-arvion. Ota siis oitis yhteyttä! 

Näkösuoja-aita. Wemaxportti valmistaa käsityönä omaa rauhaa arvostaville näkösuoja-aidatTakorauta-aita. Arvokkuutta viestivät takorauta-aidat ympäri Suomen tekee Wemaxportti

Kuvan aita; Vaasan vanha varuskunta, pystytangot umpiteräs 16x16mm.

Nämä kuvan aidat ovat omaa tuotantoamme

Muut tuotteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä