Aitaelementit 

Kiinteistön ja omaisuuden voi suojata useilla eri tavoilla. Perinteinen teräsaitaelementti on eräs varsin tehokas tapa suojata ja viestittää ulkopuolisille oman kiinteistön tai alueen rajoista, ja samalla estää lasten tai lemmikkien pääseminen läheisille teille. Lisäksi komea aita nostaa kiinteistön ja tontin arvokkuutta.

Myös varkauksia ja vahingontekoja on mahdollista ehkäistä aidan avulla – onpa kyseessä jo voimakas psykologinenkin efekti. Aita viestittää, että alue on selvästi kielletty ulkopuolisilta eikä sinne tuleminen ole sallittua.

Valmistamme ja toimimme maahantuojana aitaelementeille jotka on valmistettu laadukkaasta kuumasinkitystä materiaalista. Tämän ansiosta aita ei ruostu tai heikkene, vaan kestää vuosia ankarissakin olosuhteissa. Lisäksi tällaisen materiaalin vahingoittaminen on äärimmäisen hankalaa, sarjatuotanto aidat ovat niinikään myös erittäin laadukkaita kuten kuvakin kertoo.

Meillä on aitaelementtejä valikoimassamme erittäin paljon, pyrimme laittamaan niistä kuvia ja tietoa sivuillemme niin nopeasti kuin mahdollista, mutta nopeimman vastauksen kaikkiin kysymyksiin aita asioissa saat joko puhelimella tai sähköpostilla.

Kaudella 2019 aloitimme yhteistyön Wisniowski portti valmistajan kanssa ja näin ollen pystymme tarjota eritääin laadukkaita aitaelementtejä sekä portteja asiakkaillemme heidän valtavan hienosta valikoimasta, https://www.wisniowski.pl/fi/ päivitämme sivuillemme heidän tuotteet pikapikaa.

Kuvassa Classic 120cm korkea aitaelementti, Tuusula As Oy Nappulakulma

Bristo aitaelementti on hillitysti koristeellinen, sopii ulkonäkönsä puolesta melkein minne vain.

Tässä Barge mallin aitaelementissä pystputket tulevat vaakaprofiilien lävitse, barge mallin aitaelementtejä saa 80 ja 110cm korkeana. Vaikka metalliaidat ovat hieman kalliimpia kuin esim. puu aidat on syytä muistaa että painoa niissä on vähemmän ja niitä ei tarvitse maalailla aikojen kuluessa, pidemmässä juoksussa kulut ovat niissä pienemmät.

Aitaelementit ovat maalattavissa RAL sävyillä, osassa malleissa kuitenkin on rajattu värit, ja muut sävyt ovat lisäveloituksella.

Aitaelementit voidaan luokitella muutamaan kategoriaan

- Pelkistetyt metalliaidat ( ulkonäkö,kestävyys)

- Koristeelliset aidat (ulkonäkö,kestävyys)

- Verkkoaidat ( puutarhat tai teollisuusaitaukset)

- Lanka-aita elementit (päiväkodit, koulut, julkiset alueet, myös kotitaloudet)

Takorauta-aita

Arvokkuutta viestivä takorauta-aita sopii hyvin sellaisen tontin ympärille, jonka profiilia halutaan nostaa. Kaunis ja erittäin näyttävä kokonaisuus tuokin lisää arvoa sekä tontille että kiinteistölle, antaen samalla hyvää suojaa.

Olipa tarpeen sitten putkista tehty metalliaita tai takorauta-aita, meidän osaamiseemme voit luottaa. Osaamme tulkita tarpeitasi ja toiveitasi projektin suhteen, jotta lopputuloksesta tulisi varmasti hyvä ja mieleinen. Meillä on myös kosolti taitoa ja kokemusta visioida ja toteuttaa myös kaikkein haasteellisimmatkin projektit. Hinnat määräytyvät pitkälti sen mukaan, paljonko aitaa tarvitaan ja millaista maastoa tontillasi on. Kun kerrot nämä tiedot meille tarjouspyynnön yhteydessä, pystymme antamaan sinulle suuntaa-antavan hinta-arvion. Ota siis oitis yhteyttä! 

Näkösuoja-aita. Wemaxportti valmistaa käsityönä omaa rauhaa arvostaville näkösuoja-aidatTakorauta-aita. Arvokkuutta viestivät takorauta-aidat ympäri Suomen tekee Wemaxportti

Kuvan aitaelementit omaa tuotantoa, Vaasan vanha varuskunta.

Muut tuotteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä