Rautaportti

Rautaportti, eli raudasta valmistettu ajoportti, on omalla tavallaan kiinteistön tai alueen käyntikortti, olipa kyseessä sitten pelkistetty tai koristeellisempi malli. Se on kuitenkin aina ensimmäinen asia, jonka kiinteistöön saapuvat vierailijat huomaavat. Lisäksi metalliportilla on monta muutakin oleellista tehtävää, kuten suojata ja rajata aluetta. Tänä päivänä kiinteistömurrot ja varkaudet ovat myös siinä määrin lisääntyneet, että jo pelkän laadukkaan portin avulla osa näistä teoista olisi estettävissä.  

Rautaportti valmistetaan joko liuku- tai lehtiporttitoteutuksena. Liukuportti sopii sellaiseen paikkaan missä ajoväylällä ei ole tilaa avautuvalle lehtiportille. Liukumallissa on kuitenkin myös muutamia rajoittavia tekijöitä, kuten paino-pituus ja toiminnan varmistaminen myös talviaikaan.

Perinteisempi malli on lehtiportti, joka onkin mahdollista asentaa melkein mihin paikkaan tahansa. Saranointi voidaan toteuttaa joko niin, että portti avautuu molempiin suuntiin tai niin, että avautumissuuntia on yksi.

Rautaportit kiinnitetään saranatolppiin, jotka voivat olla materiaaliltaan metallia tai kiveä. Joissakin tapauksissa portti voidaan kiinnittää myös vanhoihin tolppiin tai vaihtoehtoisesti seinään, mikäli ne vain ovat riittävän tukevat.

- Kevyempien sarjatuotanto rautaporttien hinnat löytyy täältä http://www.wemaxportti.fi/tuotteet/hinnasto

Metalliportti Hyvinkää. Wemaxportti valmistaa erilaiset metalliportit ympäri Suomen.

Kuvan rautaportti on omaa tuotantoa, tässä on käytetty takorautaosia joilla portista saadaan erittäin näyttävä, tälläisessä portissa on luonnollisesti aika paljon käsityötä, mutta se onkin erittäin laadukas ja pitkäikäinen tuote, kuumasinkitys ja jauhemaalaus takaavat pitkän iän myös.

Rautaportti valmistetaan toimestamme aina laadukkaasta materiaalista. Takoraudan ohella materiaalina voi käyttää myös perinteistä sileää terästä. Takorautametallia käytettäessä on se nykypäivän standardien mukaisesti tuotettu ensin koneellisesti ja ajettu tehtaalla rullien läpi, samalla kun rautaan on lyöty komea, aaltomainen kuvio joka saa portin näyttämään hienolta ja arvokkaalta. Kokonaisuuden kruunaavat erilaiset koristelut, kuten valetut nuolenkärjet.

Kun hankit Rautaportin meiltä, on siihen asennettavissa myös käyttöä helpottava moottori. Moottorissa on valokennot, jotka estävät portin toiminnan silloin kun välissä on este, esimerkiksi ihminen tai ajoneuvo. Muita yleisimmin käytettyjä lisälaitteita porteissa ovat mm. porttipuhelin ja koodinäppäimistö. Niiden avulla pystyt helposti valvomaan ja rajoittamaan kulkua alueelle tai kiinteistöön. Kauttamme saat Sommerin laadukkaat porttimoottorit.

Pihaportti. Wemaxportti tekee erilaiset pihaportit kaikkialle Suomeen.Turvaportti. Yksinkertaiset ja koristeelliset turvaportit kaikkialle Suomeen valmistaa Wemaxportti

-Kuvan portit on omaa tuotantoamme, ja niiden suurin ero sarjatuotanto malleihin on materiaalit, paino ja ulkonäkö.

Piha- ja turvaportit piirustusten mukaisesti

Valmistamme piha- ja turvaportit piirustusten mukaisesti, asiakkaan omien toiveiden pohjalta suunnitellen sekä asennuskohteen ilmeeseen ja vaatimuksiin sopien. Vuosien tuoma kokemus ja luja tietotaitomme takaavat laadun ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kun siis metalliportti tai takorautaportti kiinnostaa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Toimitamme portit myös avaimet käteen -periaatteella ympäri Suomea, kokemusta aita- ja portti asioissa on yrittäjällä 10-vuotta.

Muut tuotteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä