Aidat, portit ja kaiteet kattavasti tarpeesi mukaan

Wemaxportti tarjoaa aidat ja portit sekä myös kaiteet räätälöidysti asiakkailleen. Saat kaikki tuotteemme tarvittaessa valmiiksi asennettuina, avaimet käteen -periaatteella. Toimipisteemme sijaitsee Jalasjärvellä mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Saat kaikki tuotetarjoamaamme kuuluvat rakenteet ajallaan asennettuina, mikäli niin haluat. Myös tuotteiden toimitus ilman asennuspalvelua onnistuu.

Tutustu kattaviin palveluihimme rauhassa ja kysy tarvittaessa lisää, tai pyydä suoraan tarjous tuotteistamme.

Liukuportit

- Meiltä saat liukuportit niin kotitalouksiin kuin teollisuuteenkin, toimitamme liukuportteja alumiinisena sekä teräksestä valmistettuna.

Liukuporttien koot saatavilla: kork.1000-2500 leveys 4000-10000mm

- Mekaanisen liukuportin lukitus.

Päiväkotien ja koulujen suoja-aidat

Meiltä saat myös turvamääräysten mukaiset leikkialueiden 2D/3D aidat joko lanka-aita tai tanko/putki täytöllä toteutettuna.

Portteja nykyajan vaatimusten mukaan

Saat luotettavia ja nykyaikaisia portteja sekä kestäviä aitoja tai kaiteita valikoimistamme. Kaikki tuotteet täyttävät nykyajan vaatimukset mallikkaasti. Esimerkiksi porttimoottorit liukumistoiminnolla onnistuvat asennuksineen. Porttimoottorien asennuksista voit lukea lisää täältä.

Arvokkaan näköiset rautaportit sekä aitaelementit saat luotettavasti, tutustu paremmin tarjontaan täältä

Kaiteet asennettuina kohteeseen

Kaiteiden asennus on osa asiakaslähtöistä palveluamme. Sen lisäksi, että kaiteet ovat kaikin tavoin laatuvaatimusten mukaiset, ne ovat myös luotettavasti asennettu – mikäli tarvitset asennuspalvelun meiltä. Tutustu paremmin kaidepalveluihimme.

Aita kannattaa pystyttää ammattilaisen avustuksella – pyydä tarjous!

Aidat kannattaa aina tilata alan asiantuntijalta, varsinkin jos kyseessä on takorautainen aita. Meiltä löytyy monen vuoden kokemus ja osaaminen kestävän aidan tai portin pystyttämisestä. Oli kyseessä sitten näkösuoja tai esteettinen tontinjakaja, pyydä tarjous Wemaxportilta. Ota yhteyttä vaikka heti!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä