Lataa osaluettelo tästä

Aidat, portit ja kaiteet kattavasti tarpeesi mukaan

Wemaxportti tarjoaa aidat ja portit sekä myös kaiteet räätälöidysti asiakkailleen. Saat kaikki tuotteemme tarvittaessa valmiiksi asennettuina, avaimet käteen -periaatteella. Toimipisteemme sijaitsee Jalasjärvellä mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Saat kaikki toimitukseen kuuluvat rakenteet ajallaan asennettuina, mikäli niin haluat. Myös tuotteiden toimitus ilman asennuspalvelua onnistuu.

Tutustu kattaviin palveluihimme rauhassa ja kysy tarvittaessa lisää, tai pyydä suoraan tarjous tuotteistamme.

Liukuportit

Meiltä saat liukuportit niin kotitalouksiin kuin teollisuuteenkin, toimitamme liukuportteja alumiinista sekä teräksestä valmistettuna.

Teräksestä valmistetut portit ja aidat ovat erittäin tukevia ja kestäviä aluesuojauksen tuotteita.

Liukuporttien koot saatavilla: korkeus 1000-2500 leveys 3000-10000 mm

Liukuportti teräs Liukuportin lukko

Päiväkotien ja koulujen suoja-aidat

Meiltä saat myös turvamääräysten mukaiset 2D paneeliaidat joko lanka-aita tai tanko/putki täytöllä toteutettuna.

Portteja nykyajan vaatimusten mukaan

Saat luotettavia ja nykyaikaisia portteja sekä kestäviä aitoja tai kaiteita valikoimistamme. Kaikki tuotteet täyttävät nykyajan vaatimukset mallikkaasti. Esimerkiksi porttimoottorit liukumistoiminnolla onnistuvat asennuksineen. Porttimoottorien asennuksista voit lukea lisää täältä.

Arvokkaan näköiset rautaportit sekä aitaelementit saat luotettavasti, tutustu paremmin tarjontaan täältä

Kaiteet asennettuina kohteeseen

Kaiteiden asennus on osa asiakaslähtöistä palveluamme. Sen lisäksi, että kaiteet ovat kaikin tavoin laatuvaatimusten mukaiset, ne ovat myös luotettavasti asennettu – mikäli tarvitset asennuspalvelun meiltä. Tutustu paremmin kaidepalveluihimme.

kaiteet

Aita kannattaa pystyttää ammattilaisen avustuksella – pyydä tarjous!

Aidat kannattaa aina tilata alan asiantuntijalta, varsinkin jos kyseessä on takorautainen aita. Meiltä löytyy monen vuoden kokemus ja osaaminen kestävän aidan tai portin pystyttämisestä. Oli kyseessä sitten näkösuoja tai esteettinen tontinjakaja, pyydä tarjous Wemaxportilta. Ota yhteyttä vaikka heti!