+358405927545

Aidat, portit ja kaiteet kattavasti tarpeesi mukaan

Wemaxportti tarjoaa aidat ja portit sekä myös kaiteet räätälöidysti asiakkailleen. Saat kaikki tuotteemme tarvittaessa valmiiksi asennettuina, avaimet käteen -periaatteella. Toimipisteemme sijaitsee Jalasjärvellä mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Saat kaikki toimitukseen kuuluvat rakenteet ajallaan asennettuina, mikäli niin haluat. Myös tuotteiden toimitus ilman asennuspalvelua onnistuu.

Tutustu kattaviin palveluihimme rauhassa ja kysy tarvittaessa lisää, tai pyydä suoraan tarjous tuotteistamme.

Liukuportit

Meiltä saat liukuportit niin kotitalouksiin kuin teollisuuteenkin, toimitamme liukuportteja alumiinista sekä teräksestä valmistettuna.

Teräksestä valmistetut portit ja aidat ovat erittäin tukevia ja kestäviä aluesuojauksen tuotteita.

Liukuporttien koot saatavilla: korkeus 1000-2500 leveys 3000-10000 mm

Liukuportti teräs Liukuportin lukko

Päiväkotien ja koulujen suoja-aidat

Meiltä saat myös turvamääräysten mukaiset leikkialueiden 2D/3D aidat joko lanka-aita tai tanko/putki täytöllä toteutettuna.

Portteja nykyajan vaatimusten mukaan

Saat luotettavia ja nykyaikaisia portteja sekä kestäviä aitoja tai kaiteita valikoimistamme. Kaikki tuotteet täyttävät nykyajan vaatimukset mallikkaasti. Esimerkiksi porttimoottorit liukumistoiminnolla onnistuvat asennuksineen. Porttimoottorien asennuksista voit lukea lisää täältä.

Arvokkaan näköiset rautaportit sekä aitaelementit saat luotettavasti, tutustu paremmin tarjontaan täältä

Kaiteet asennettuina kohteeseen

Kaiteiden asennus on osa asiakaslähtöistä palveluamme. Sen lisäksi, että kaiteet ovat kaikin tavoin laatuvaatimusten mukaiset, ne ovat myös luotettavasti asennettu – mikäli tarvitset asennuspalvelun meiltä. Tutustu paremmin kaidepalveluihimme.

kaiteet

Aita kannattaa pystyttää ammattilaisen avustuksella – pyydä tarjous!

Aidat kannattaa aina tilata alan asiantuntijalta, varsinkin jos kyseessä on takorautainen aita. Meiltä löytyy monen vuoden kokemus ja osaaminen kestävän aidan tai portin pystyttämisestä. Oli kyseessä sitten näkösuoja tai esteettinen tontinjakaja, pyydä tarjous Wemaxportilta. Ota yhteyttä vaikka heti!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polarmar Oy

Hallitie 11, 61600  Jalasjärvi

Y-tunnus: 1961811-8
Puh: 040-5927545

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polarmar oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa