Metallikaiteet Wemaxportti

Laadukas metallikaide on turvallinen ja kestävä tapa suojata putoamisvaaran sisältävät alueet ja estää putoamiset. Käsijohteet, eli rappujen tai portaikkojen yhteydessä olevat kaiteet, taas ovat erittäin hyödyllisiä esimerkiksi jyrkkien tai ahtaiden rappusten yhteydessä.

Kun metallikaidetta valitaan, tulee kiinnittää huomiota, että kaide vaaditaan aina silloin kun putoamiskorkeus on yli 500 mm ja vaara putoamiselle tai harhaan astumiselle on olemassa. Lisäksi kaiteet tulee valmistaa ja kiinnittää mahdollisimman turvallisesti. Asunnon parvekkeella ja terassilla kaidekorkeuden minimi on aina 1000 mm.

Me valmistamme kaikki kaiteet poikkeuksetta käsityönä mikä mahdollistaa sen, että asiakkaan on mahdollista saada hieno, näyttävä ja yksilöllinen tuote. Asiakkaan omien toiveiden pohjalta suunniteltu ja valmistettu tuote tuo lisää arvokkuutta ja näyttää hyvältä. Kaiteisiin on mahdollista asentaa myös esimerkiksi valaistusta, joka tuo täysin omanlaistaan tunnelmaa ja takaa lopputuloksen näyttävän kerrassaan uskomattomalta.

Metallikaide. Laadukkaat metallikaiteet kaikkialle Suomeen valmistaa Wemaxportti

Turvakaiteet laadukkaasti ja kestävästi

Meidän käsistämme syntyvät laadukkaat ja kestävät turvakaiteet, joita on myös mahdollista koristella ja toimittaa lyhyelläkin varoitusajalla. Isompien kaidemäärien kanssa kannattaa kuitenkin huomioida, että sesonkiaika on maaliskuusta lokakuuhun ja mitä erikoisempaa kaidetta halutaan, sitä pidempi aika menee sen suunnitteluun ja toteutukseen. Kannattaakin aloittaa kaiteiden suunnittelu mahdollisesti jo hyvissä ajoin rakennusvaihetta, jotta kaikki mahdolliset tartuntaraudat ovat asennettavissa helpommin.

Jos kaiteet tulevat rappusten yhteyteen käsijohteiksi, materiaalina voidaan käyttää perinteistä pyöreäreunaista suorakaideputkea, puolipyöreää laattaa tai puujohdetta. Upean kokonaisuuden saa yhdistämällä laattaa tai putkea takorautakoristeiden kanssa. Näyttävät koristeet kun antavat oman vivahteensa talon sisustukseen.

Terassikaide. Metalliset kaiteet parvekkeelle ja terassille tekee WemaxporttiTurvakaide. Laadukkaat ja kestävät turvakaiteet lyhyelläkin varoitusajalla tekee Wemaxportti

Metalliset kaiteet parvekkeelle ja terassille

Meiltä saat metalliset kaiteet parvekkeelle ja terassille omien tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta käsityönä toteutettuna. Käytämme pintakäsittelyaineina kaikissa kaiteissamme kuumasinkitystä ja polttojauhemaalausta. Kuumasinkitys ei ole välttämätön, mutta se lisää etenkin ulkotiloissa kaiteen käyttöikää huomattavasti. Värivaihtoehtoina puolestaan ovat kaikki RAL-värikartan sävyt sekä antiikkihopea ja kupari.

Olipa tarpeen sitten metallikaide, turvakaide tai käsijohde, voit aina kääntyä turvallisin mielin meidän puoleemme. Ota yhteyttä ja kerro tarvittavien kaide-elementtien mitat, lattia- tai seinämateriaali ja tarvittavien tolppien määrä. Tältä pohjalta pystymme antamaan alustavan hinta-arvion, joka tarkentuu sitten yhteistyön jatkuessa ensimmäisen visiittimme yhteydessä.  

Muut tuotteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä