Metallikaiteet Wemaxportti

Laadukas metallikaide on turvallinen ja kestävä tapa suojata putoamisvaaran sisältävät alueet ja estää putoamiset. Käsijohteet, eli rappujen tai portaikkojen yhteydessä olevat kaiteet, taas ovat erittäin hyödyllisiä esimerkiksi jyrkkien tai ahtaiden rappusten yhteydessä.

Kun metallikaidetta valitaan, tulee kiinnittää huomiota, että kaide vaaditaan aina silloin kun putoamiskorkeus on yli 500 mm ja vaara putoamiselle tai harhaan astumiselle on olemassa. Lisäksi kaiteet tulee valmistaa ja kiinnittää mahdollisimman turvallisesti. Asunnon parvekkeella ja terassilla kaidekorkeuden minimi on aina 1000 mm.

Me valmistamme kaikki kaiteet poikkeuksetta käsityönä mikä mahdollistaa sen, että asiakkaan on mahdollista saada hieno, näyttävä ja yksilöllinen tuote. Asiakkaan omien toiveiden pohjalta suunniteltu ja valmistettu tuote tuo lisää arvokkuutta ja näyttää hyvältä. Kaiteisiin on mahdollista asentaa myös esimerkiksi valaistusta, joka tuo täysin omanlaistaan tunnelmaa ja takaa uskomattoman hienon ympäristön alueelle.

Metallikaide. Laadukkaat metallikaiteet kaikkialle Suomeen valmistaa Wemaxportti

Turvakaiteet laadukkaasti ja kestävästi

Meidän käsistämme syntyvät laadukkaat ja kestävät turvakaiteet, joita on myös mahdollista koristella ja toimittaa lyhyelläkin varoitusajalla. Isompien kaidemäärien kanssa kannattaa kuitenkin huomioida, että sesonkiaika on maaliskuusta lokakuuhun ja mitä erikoisempaa kaidetta halutaan, sitä pidempi aika menee sen suunnitteluun ja toteutukseen. Kannattaakin aloittaa kaiteiden suunnittelu mahdollisesti jo hyvissä ajoin rakennusvaihetta, jotta kaikki mahdolliset tartuntaraudat ovat asennettavissa helpommin.

Jos kaiteet tulevat rappusten yhteyteen käsijohteiksi, materiaalina voidaan käyttää perinteistä pyöreäreunaista suorakaideputkea, puolipyöreää laattaa tai puujohdetta. Upean kokonaisuuden saa yhdistämällä laattaa tai putkea takorautakoristeiden kanssa. Näyttävät koristeet kun antavat oman vivahteensa talon sisustukseen.

Terassikaide. Metalliset kaiteet parvekkeelle ja terassille valmistaa Wemaxportti Turvakaide. Laadukkaat ja kestävät turvakaiteet valmistaa Wemaxportti

Teräskaiteet Pakkahuoneen aukiolla Tampere
Metallikaiteet parvekkeelle ja terassille

Meiltä saat metalliset kaiteet parvekkeelle ja terassille omien tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta käsityönä toteutettuna. Käytämme pintakäsittelynä kaikissa kaiteissa kuumasinkitystä ja poltto jauhemaalausta. Kuumasinkitys ei ole välttämätön, mutta se lisää etenkin ulkotiloissa kaiteen käyttöikää huomattavasti. Värivaihtoehtoina puolestaan ovat kaikki RAL-värikartan sävyt sekä antiikkihopea ja kupari.

Metallikaiteissa voit aina kääntyä turvallisin mielin meidän puoleemme. Ota yhteyttä ja kerro tarvittavien kaide-elementtien mitat, lattia- tai seinämateriaali ja tarvittavien tolppien määrä. Tältä pohjalta pystymme antamaan alustavan hinta-arvion, joka tarkentuu sitten yhteistyön jatkuessa ensimmäisen visiittimme yhteydessä. Suunnittelusta veloitamme työn haastellisuuden mukaisesti.

Muut tuotteemme:

Katso lisää tuotekuvia täältä

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polarmar Oy

Hallitie 11, 61600  Jalasjärvi

Y-tunnus: 1961811-8
Puh: 040-5927545

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polarmar oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa