Wemaxportti liukuportit.

Alla oleva musta portti omaa tuotantoa, meidän kauttamme saat myös teollisuuteen alumiiniliukuportit.

Kuvassa koristeellinen teräsliukuportti käyntiovella, moottoriin saatavilla gsm ohjaus,rekisterikilpikamera, koodinäppäimistö yms.

Tässäkin liukuportissa on moottorointi.

Liukuportti Barge 110x400cm.

 ohjaus käy näppärästi myös koodinäppäimistöllä.

Liukuportti on olennainen osa tuotevalikoimaamme – valmistamme yksilöitynä käsityönä kätevät liukuportit asiakkaillemme ja toimitamme ne tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Käytännössä siis kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu liukuportin suunnittelu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta, valmistaminen yleensä laadukkaasta kuumasinkitystä teräksestä ja asentaminen mahdollisine lisälaitteineen halutulle paikalle. Porttia on valmistusvaiheessa myös mahdollista koristella esimerkiksi valetuilla nuolenpäillä tai muilla näyttävillä yksityiskohdilla, jotka saavat sen huokumaan yhä vain uskottavampaa arvokkuutta.

Suurin osa lehtiportti ja aita mallistosta on saatavilla myös liukuporttina, niiden hintoja ja mittoja voit tarkastella täältä http://www.wemaxportti.fi/tuotteet/hinnasto

Toimitamme liukuportit asennuksineen ja mahdollisine lisälaitteineen maanlaajuisesti, sijaitsitpa missä päin Suomea tahansa.

Liukuportin asennushinta on alkaen 1480,00€ sis. Alv 24% , ilman sähkötöitä. Hintaan vaikuttaa mikäli mahdolliset kaivaukset ovat tontilla valmiina, tarvittaessa annamme liukuportin valun ohjeistuksen.

Alla oleva kuva kertoo mikä on kätisyys oikea/vasen.

Porttimoottori

Porttimoottori tekee liukuportin käyttämisestä entistäkin helpompaa. Palveluihimme kuuluvatkin porttimoottoreiden myynti ja asennus kaikkiin meiltä hankittuihin portteihin, jos asiakas on kiinnostunut moisen hankkimaan oman porttinsa yhteyteen.

Suosittelemme kuitenkin moottorin lisäämistä porttiin, sillä se tekee sen päivittäisestä käytöstä paljon vaivattomampaa kun avaamiseen ja sulkemiseen ei tarvitse käyttää lihasvoimaa. Niin ikään asennamme porttiin tarvittaessa muut lisälaitteet kuten esimerkiksi koodinäppäimistöt lisäturvaa antamaan. 

Sommer liukuportti automatiikka, Saksalainen laatutuote.

Porttimoottorin asennus

Meidän toimestamme porttimoottorin asennus tapahtuu käden käänteessä, sillä olemme hoitaneet porttien ja porttimoottorien sekä muiden lisälaitteiden asennuksia ympäri Suomea jo vuosien ajan. Porttimoottorilla asennettu portti on varustettu myös valokennoin, joka estää portin sulkeutumisen silloin kun välissä on jokin este, esimerkiksi ajoneuvo tai ihminen.

Meiltä hankittava liukuportti on siis räätälöitävissä juuri sellaiseksi kuin itse tarvitset, joko moottoreilla ja lisälaitteilla tai vain pelkkänä porttina. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysele lisää porttituotteistamme, asennuspalvelustamme ja mahdollisista lisälaitteista kuten porttimoottorista. Muista myös, että meiltä saat juuri sellaisen räätälöidyn kokonaisuuden kuin itse tarvitset, joko yksinkertaisen perusmallin tai lisäkoristein varustellun arvokkuutta huokuvan mallin. 

Muut tuotteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Suosittele meitä