+358405927545

Liukuportit

Liukuportti on ehkä viisain keksintö sitten polkupyörän, se on jopa melkein yhtä toimintavarma ja helppo käyttää, oli se sitten manuaalinen tai automatiikalla varustettu, niin sen toiminta on normaalilla huolenpidolla erittäin toimintavarmaa.

Kaudelle 2019 Wemaxportti on tehnyt hieman muutoksia aiempaan.

 • Valmistamme kaikkia teräsliukuportit itse omalla pajallamme 
 • Teräsliukuportit max 5000 mm leveällä ajoaukolla.
 • Liukuportit yli 5000 mm toimitamme alumiini rakenteella.
 • Alumiiniliukuportteja saatavilla myös koristeellisena, tällä hetkellä vain 3 mallia.
 • Kaarevat ja suorat saranaportit pyrimme valmistamaan myös kaikki omalla pajallamme.

Mallistossa on teollisuuteen ja yksityiselle puolelle monia malleja, liukuportit on tilattavissa aina 10 m leveyteen saakka. Teräs liukuportit ovat joko kuumasinkittyjä tai sinkkipohjamaalattuja, sekä polttojauhemaalattuja pintaväriin.

Liukuportin moottorointi voi olla myös tolpan sisällä, teollisuusliukuporteissa moottori kotelointi on hieman massiivisempi koska portit ovat yleensä isompia ja vaativat enemmän tehoa ja suojaa ilkivaltaa vastaan. Me myymme ja asennamme moottorit molempiin vaihtoehtoihin.

Alumiini liukuportti

Meiltä saat myös alumiiniset liuku - ja saranaportit, niissä valikoima on hieman suppeampi koristeellisuuden suhteen. Alumiinissa suurin hyöty tulee sen keveydestä ja materiaalin ruostumattomuudesta, myös alumiini portteja voidaan maalata RAL sävyillä. Kysy lisää niin verkko kuin putkitäytteisistä alumiiniporteista.Liukuportti moottorilla

Porttimoottori tekee liukuportin käyttämisestä entistäkin helpompaa. Palveluihimme kuuluvatkin porttimoottoreiden myynti ja asennus kaikkiin meiltä hankittuihin portteihin.

Suosittelemme kuitenkin moottorin lisäämistä porttiin, sillä se tekee sen päivittäisestä käytöstä paljon vaivattomampaa kun avaamiseen ja sulkemiseen ei tarvitse käyttää lihasvoimaa. Niin ikään asennamme porttiin tarvittaessa muut lisälaitteet kuten esimerkiksi koodinäppäimistöt, gsm ohjauksen, maan alle tulevat silmukat, turvareunat jne.

alumiiniportii

Koristeellinen alumiiniportti liukuu nätisti ja kevyesti,  kuvan portti 550 cm ajoväylällä. Pyydä tarjous!

liukuportin moottori
 • Yläkuvassa kotitalouksien liukuportteihin suunnatut porttimoottorit.

Porttimoottorin asennus

Meidän toimestamme porttimoottorin asennus tapahtuu käden käänteessä, sillä olemme hoitaneet porttien ja porttimoottorien sekä muiden lisälaitteiden asennuksia ympäri Suomea jo vuosien ajan. Porttimoottorilla asennettu portti on varustettu myös valokennoin, joka estää portin sulkeutumisen silloin kun välissä on jokin este, esimerkiksi ajoneuvo tai ihminen, lisäksi on saatavilla turvareunat joissa tunnistimet estävät vahingon sattumisen.

Meiltä hankittava liukuportti on siis räätälöitävissä juuri sellaiseksi kuin itse tarvitset, joko moottoreilla ja lisälaitteilla tai vain pelkkänä porttina. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysele lisää porttituotteistamme, asennuspalvelustamme ja mahdollisista lisälaitteista kuten porttimoottorista. Muista myös, että meiltä saat juuri sellaisen räätälöidyn kokonaisuuden kuin itse tarvitset, joko yksinkertaisen perusmallin tai lisäkoristein varustellun arvokkuutta huokuvan mallin. 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polarmar Oy

Hallitie 11, 61600  Jalasjärvi

Y-tunnus: 1961811-8
Puh: 040-5927545

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polarmar oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa