Porttien automatiikka 

Porttien moottoreilla helpotat arkeasi , automatiikka on helppo ja yksinkertainen kytkeä, sekä sen lisälaite mahdollisuudet ovat valtaisat, esim. gsm ohjaus , sähkölukot, koodinäppäimistöt.

Meiltä saat portin automatiikan asennettuna takuutyönä.

 

Meiltä saat automatiikan ja oheislaitteet niin teollisuuteen kuin yksityiskäyttöön, yhteistyö kumppaniemme avulla saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen tuotteille.

Tilaa tästä

 

Teollisuuden puolelle suosittelemme BFT, SOMMER tai OVITOR automatiikka ratkaisuja, jokaiseen kohteeseen automatiikka valitaan käytön,  päivittäisten avauskertojen ja lisälaitteiden mukaisesti.

Sommer automatiikka

Sommer portin automatiikka on hyvä ja luotettava moottori, pakettiin kuuluu valokennot,kaukosäätimet 2 kpl, hammastangot,ohjainyksikkö, moottori toimitetaan pistokkeella joten sen voi kytkeä toimintaan myös suoraan pistorasiaan.

ajoneuvopuomi

Meiltä saat myös Sommer ajoneuvopuomit, puomeilla on helppo rajata ajoneuvo liikennettä, mikäli kohteessa ei ole tarvetta estää muita kulkijoita, puomien automaattikäyttö helpottaa kulun hallintaa, voidaan kytkeä max.450 kaukosäädintä, automatiikan ohjaus on yksinkertaisimmillaan kaukosäätimellä, puomit ovat hyvä vaihtoehto kun halutaan helposti estää ajoneuvo liikenne, 1 puomi sulkee max 5,5 m aukon esim.10m liittymässä voidaan käyttää kahta puomikoneistoa.

sommer automatiikka

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polarmar Oy

Hallitie 11, 61600  Jalasjärvi

Y-tunnus: 1961811-8
Puh: 040-5927545

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polarmar oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa