Metalliaitaelementit 

Kiinteistön ja omaisuuden voi suojata useilla eri tavoilla. Perinteinen metalliaitaelementti on eräs varsin tehokas tapa suojata ja viestittää ulkopuolisille oman kiinteistön tai alueen rajoista, ja samalla estää lasten tai lemmikkien pääseminen läheisille teille. Lisäksi komea aita nostaa kiinteistön ja tontin arvokkuutta.

Myös varkauksia ja vahingontekoja on mahdollista ehkäistä aidan avulla – onpa kyseessä jo voimakas psykologinenkin viesti. Aita viestittää, että alue on selvästi kielletty ulkopuolisilta eikä sinne tuleminen ole sallittua.

Valmistamme ja olemme maahantuojana aitaelementeille jotka on valmistettu laadukkaasta kuumasinkitystä materiaalista. Tämän ansiosta aita ei ruostu tai heikkene, vaan kestää vuosia ankarissakin olosuhteissa. Lisäksi tällaisen materiaalin vahingoittaminen on äärimmäisen hankalaa, sarjatuotanto aidat ovat niinikään myös erittäin laadukkaita kuten kuvakin kertoo.

Meillä on aitaelementtejä valikoimassamme erittäin paljon, pyrimme laittamaan niistä kuvia ja tietoa sivuillemme niin nopeasti kuin mahdollista, mutta nopeimman vastauksen kaikkiin kysymyksiin aita asioissa saat joko puhelimella tai sähköpostilla.

teräsaidat

Teräsaita on melkein ikuinen, vaikka niiden hintataso on hiukan kalliimpi on ero kuitenkin hyvin minimaalinen huoltovapaan ja pitkäikäisyyden vuoksi.

aitaelementti metallia

Kuvassa Nice 120cm korkea aitaelementti, Tuusula As Oy Nappulakulma

teräs koristeaita

Aitaelementit voivat olla täysin pelkistettyjä tai osittain koristeltuja, kuvan Bristo aitaelementti on hillitysti koristeellinen, sopii ulkonäkönsä puolesta melkein minne vain.

kuumasinkitty teräsaita classic

Aitaelementit ovat maalattavissa RAL sävyillä, osassa malleissa kuitenkin on rajattu värit, ja muut sävyt ovat mahdollisia sopimuksen mukaisesti.

Aitaelementit voidaan luokitella muutamaan kategoriaan

- Pelkistetyt metalliaidat ( ulkonäkö,kestävyys)

- Koristeelliset aidat (ulkonäkö,kestävyys)

- Verkkoaidat ( puutarhat tai teollisuusaitaukset)

- Lanka-aita elementit (päiväkodit, koulut, julkiset alueet, myös kotitaloudet)

Takorauta-aita

Arvokkuutta viestivä takorauta-aita sopii hyvin sellaisen tontin ympärille, jonka profiilia halutaan nostaa. Kaunis ja erittäin näyttävä kokonaisuus tuokin lisää arvoa sekä tontille että kiinteistölle, antaen samalla hyvää suojaa.

Olipa tarpeesi sitten putkesta valmistettu metalliaita tai takorauta-aita, meidän osaamiseemme voit luottaa. Osaamme tulkita tarpeitasi ja toiveitasi projektin suhteen, jotta lopputuloksesta tulisi varmasti hyvä ja mieleinen. Meillä on myös riittävästi taitoa ja kokemusta visioida ja toteuttaa myös kaikkein haasteellisimmatkin projektit. Hinnat määräytyvät pitkälti sen mukaan, paljonko aitaa tarvitaan ja millaista maastoa tontillasi on. Kun kerrot nämä tiedot meille tarjouspyynnön yhteydessä, pystymme antamaan sinulle suuntaa-antavan hinta-arvion. Ota siis oitis yhteyttä! 

metalliaita umpiteräs takorauta-aidat hitsattuna Rauta-aidat Vaasa

Kuvan aitaelementit Wemaxportti tuotantoa, Vaasan vanhan varuskunnan ympärillä.

Muut tuotteemme:

Katso lisää tuotekuvia täältä

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polarmar Oy

Hallitie 11, 61600  Jalasjärvi

Y-tunnus: 1961811-8
Puh: 040-5927545

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polarmar oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa