Pihan aitaaminen

Pihan aitaaminen voi olla hyvinkin työläs projekti, mikäli maasto on jotain muuta kuin suoraa pintaa, Ja yleensähän se sitä onkin, on erilaista nousua ja laskua, kalliota kivikkoa ja nurmikkoa. Tämän vuoksi kannattaakin suunnitella pihan aitaaminen etukäteen huolella, kalliopohjaan on olemassa erilaisia kiinnikkeitä ja niiden paksuuden ja koon määrittelee aidan paino ja koko. Kevyessä verkkoaidassa voidaan luonnollisesti käyttää kevyempiä kiinnikkeitä kuin painavammassa teräsaidassa. Mahdollisen betonivalun koon määrittelee samat asiat, hentoiselle aidalle ei ole järkevää tehdä ylimitoitettuja perustuksia.

Asiakas voi asentaa Wemaxportin tuotteet itse, mutta tarjoamme myös asennuspalvelua. Meiltä saat siis kokonaisvaltaisen paketin, lähtien juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaan valmistetuista metalli porteista ja -aidoista. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja pyydä porttitarjous!

Kun haluat meiltä tarjouksen tuotteista tai sinulla on jo valmiit paikat minne olet jotain suunnitellut, niin tee piirustusta valmiiksi ja mikäli tuotteita pitää saada joihinkin tarkkoihin väleihin, niin ota tarkat mitat valmiiksi näin tiedämme heti alkuun paljon enemmän.

Ohjeita pihaporttien asennukseen

Liukuportin kätisyys Metalliaidan asennus

Aloita asentamalla linjalanka aitalinjaan.

Jos käytössäsi on maapora niin poraa reikä aloitustolpalle, niin syvälle kuin saat n.70-80cm on ok. 

Mittaa seuraavan tolpan paikka oikeaan linjaan ja poraa reikä, mikäli pantakiinnikkeet niin ei tarvitse silloin porata.

Asenna aitaelementin kiinnikkeet tolppiin ja aseta elementti kiinni tolppiin 

Tue aitaelementti tuki rimoilla vatupassiin ja jatka seuraavaan elementtiin.

Jos tolpat jäävät liian pitkiksi, voit lopuksi katkaista ne katkaisulaikalla yläpäästä, kunhan huomioit porrastukset yms, katkaisukohtaan olisi suotavaa sivellä metallimaali.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polarmar Oy

Hallitie 11, 61600  Jalasjärvi

Y-tunnus: 1961811-8
Puh: 040-5927545

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polarmar oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa