metalliportti tampere

Valmistamme näyttävät portit porttikäytävään

Käsin valmistettu yksilöllinen portti on taloyhtiön käyntikortti, siihen kiteytyy kaikki minkä jokainen näkee ensimmäisenä astuessaan taloyhtiön pihalle, siksi se onkin mielestämme tärkeä kokonaisuus johon kannattaa investoida.

Me tarvitsemme kuvan siitä mitä toivotte, ja se riittää meille portin valmistukseen, olemme matkan varrella suunnitelleet ja valmistaneet erittäin hienoja ja näyttäviä kaide sekä porttikokonaisuuksia, jotka säilyvät kuumasinkityksen ja polttojauhemaalauksen ansiosta katukuvassa monessa kaupungissa vielä vuosikymmeniä, uutena tuotteena 2021 olemme aloittaneet myös alumiiniporttien valmistuksen.

lähetä meille tarjouspyyntö taloyhtiönne portista/ aidasta alla olevasta painikkeesta.

Porttien suunnittelu on myös palvelu jonka teemme mielellämme asiakkaillemme.

Taloyhtiön yhteydenottopyyntö porttien suunnittelu porttikäytävä

Kuvan portti Helsingissä, ota yhteyttä kun haluatte päivittää taloyhtiön porttikäytävän uuteen mahtavaan porttiin, mahdolliset sähkölukitukset ja automatiikka yhteistyökumppaniemme kautta kätevästi.

porttikonki valmistus kerrostaloportit_wemaxportti koristeellinen rautaportti

Kuvassa kerrostalon porttikäytävän portti Vaasassa, joka on omaa tuotantoamme. 

Kuvan portti Helsingissä myös omaa tuotantoa, tähänkin porttiin on mahdollista saada automatiikka vaikka jälkiasennuksena, yhteistyökumppanimme kautta automatiikka asennukset ja huollot vaivattomasti, GSM ohjaus, magneettilukitus yms.

Kaikki tämän tyyliset metallituotteet toteutamme suunnittelusta toteutukseen, otamme huomioon portin käyttöasteen ja mahdolliset riskitekijät jotka kuormittavat porttia, automatiikka koodilukituksella tai tunnistinsilmukalla onnistuu myös.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polarmar Oy

Hallitie 11, 61600  Jalasjärvi

Y-tunnus: 1961811-8
Puh: 040-5927545

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polarmar oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa