metalliportti bristo

Metalliportti

Metalliportti, eli raudasta valmistettu ajoportti, on omalla tavallaan kiinteistön tai alueen käyntikortti, olipa kyseessä sitten pelkistetty tai koristeellisempi malli. Se on kuitenkin aina ensimmäinen asia, jonka kiinteistöön saapuvat vierailijat huomaavat. Lisäksi hienolla metalliportilla on monta muutakin oleellista tehtävää, kuten suojata ja rajata aluetta. Tänä päivänä kiinteistömurrot ja varkaudet ovat myös siinä määrin lisääntyneet, että jo pelkän laadukkaan portin avulla osa näistä teoista olisi estettävissä.  

Katso porttimalleja hintoineen täältä hinnastosivulta

Metalliportti valmistetaan joko liuku- tai lehtiporttitoteutuksena. Liukuportti sopii sellaiseen paikkaan missä ajoväylällä ei ole tilaa avautuvalle lehtiportille. 

Perinteisempi malli on lehtiportti, joka onkin mahdollista asentaa melkein mihin paikkaan tahansa. Saranointi voidaan toteuttaa joko niin, että portti avautuu molempiin suuntiin tai niin, että avautumissuuntia on yksi, silloin tietysti kaikki vääntö ja paino makaa yhdellä tolpalla/seinällä.

Rautaportit kiinnitetään saranatolppiin, jotka voivat olla materiaaliltaan metallia tai kiveä. Joissakin tapauksissa portti voidaan kiinnittää myös vanhoihin tolppiin tai vaihtoehtoisesti seinään, mikäli ne vain ovat riittävän tukevat.

Metalliportti Hyvinkää. Wemaxportti valmistaa erilaiset metalliportit ympäri Suomen.

Wemaxportti on valmistanut metalliportteja- ja aitoja jo 12 vuoden ajan.

Meillä on teräsporteista - ja aidoista laaja ja pitkä kokemus, sekä kattava verkosto erilaisten osien hankkimiseen, joita ei muuten markkinoilta Suomesta saa, olemme siirtyneet nyt tuontiporteista pääosin omaan tuotantoon, valmistamme tuotteet itse ja näin ollen pystymme valmistamaan ne vastaamaan vaatimuksia Suomen markkinoille.

Kun hankit portin meiltä, on siihen asennettavissa myös käyttöä helpottava moottori. Moottorissa on valokennot, jotka estävät portin toiminnan silloin kun välissä on este, esimerkiksi ihminen tai ajoneuvo. Muita yleisimmin käytettyjä lisälaitteita porteissa ovat mm. porttipuhelin ja koodinäppäimistö, sekä turvareunat. Niiden avulla pystyt helposti valvomaan ja rajoittamaan kulkua alueelle tai kiinteistöön. Kauttamme saat Sommerin, ja Marantecin laadukkaat porttimoottorit.

Pihaportti. Wemaxportti tekee erilaiset pihaportit kaikkialle Suomeen. Ajoportti Yksinkertaiset ja koristeelliset portit kaikkialle Suomeen valmistaa Wemaxportti

 

Piha- ja turvaportit piirustusten mukaisesti

Valmistamme piha- ja turvaportit piirustusten mukaisesti, asiakkaan omien toiveiden pohjalta suunnitellen sekä asennuskohteen ilmeeseen ja vaatimuksiin sopien. Vuosien tuoma kokemus ja luja tietotaitomme takaavat laadun ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kun siis metalliportti tai takorautaportti kiinnostaa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Toimitamme portit myös avaimet käteen -periaatteella ympäri Suomea, kokemusta aita- ja portti asioissa on yrittäjällä 10-vuotta.

Teemme yksilöllisistä tuotteista asiakkaalle CAD piirrokset

Muut tuotteemme:

Katso lisää tuotekuvia täältä
Lataa PDF takorautaosat